2009-11-02

I'm back!

Här har ni mig igen. Har haft en mycket trevlig och lugn halloween-helg i Vermont. På fredagskvällen kom deras granne över, som tydligen är en jättekänd glasblåsare? Spejsigt. Han och E spenderade en lång stund med att diskutera Woopie (som dom sa, de behöver liksom inga efternamn) som Glasblåsarn höll på att blåsa några specialbeställda ljusstakar åt. För hundratals dollar. Ja jösses. Men det var en mycket trevlig kväll med god mat och trevlig sällskap. Glasblåsarens barn (höhö) en liten kille på nio år var en fantastisk lekkamrat för F som hade energi att springa runt runt runt väldigt länge!

På Lördagen så hade vi en rätt lugn och såsig förmiddag och framåt eftermiddagen åkte vi ner till byn för att F skulle få trick or treata i sin fantastiskt söta prinsess-älv-utklädnad. Dock började det regna precis då, så rundan blev rätt kort.

På kvällen fick vi besök av deras vän Ann som bor där uppe, hon är en svensk frän dam som bott i USA i 40 år! Det kändes jättekonstigt att byta till svenska, min mun kändes helt främmande. Mycket svårare än när man tillexempel pratar i telefon. Hon var mycket trevlig och jag är nu bokad som Lucia på det "inn" där hon jobbar. Kul! :)

Idag så har vi varit ute och tittat på den vackra naturen, för solen sken och det var varmt och skönt. E jobbar och står i i trädgården och på ägorna. Han hugger ner träd, planterar, krattar osv osv.

Nu är vi hemma och jag ser fram emot att dega framför tv:n resten av kvällen. Imorgon är det dags att leka och stå i igen ;) //E

1 kommentar:

malin sa...

Åh, det låter som en underbar helg. Bilder, bilder, bilder! :)