2009-10-20

Vermont

Vermont 029 Vermont 031 Vermont 032 Vermont 041 Vermont 042 Vermont 047 Vermont 066 Vermont 067 Vermont 071 Vermont 072 Vermont 074 Vermont 093

Familjens hus i Vermont är verkligen jättefint och jättemysigt. När vi var där så gick vi på en “Pumpkin Festival” och det kändes som att kliva rakt in i en film! Alla vita "new england” hus, pumppyntning, hoppborg, en såndär grej man slår på med en stor slägga för att vinna priser m.m m.m. Det var väldigt fin höst däruppe. Och när E är ute och jobbar i trädgården så ligger Oscar och tittar på honom konstant.
Det kommer vara prefekt att åka upp dit och snowboarda i vinter. Har varken internet eller täckning på mobilen däruppe, så jag är helt isolerad. Vilket såklart är lite jobbigt. Men det kan man behöva ibland.

Hade tänkt att posta det här mycket tidigare men jag hann inte riktigt när F nappade för hon vaknade så då var det bara att dra iväg till parken. Idag har vi mest lekt Peter Pan och Angelina Ballerina. //E

Ps! Mamma, vi åkte upp i två bilar. T hade kört till jobbet och hade bilen parkerad där. E och F körde upp till Vermont vid lunch och lämnade av mig vid tåget samtidigt. Inte så bra för miljön men smidigt på andra sätt! Ds!

1 kommentar:

malin sa...

Men åh vad fint! Den där pumpafestivalen ser ut att vara tagen direkt ur Girlmor Girls typ :D