2011-08-29

En helg i Göteborg

Götet!
Jag och Max tog bilen från Bollnäs till Västerås, fick lite god lunch av Max mamma och tog sedan tåget ner till Göteborg. Det var på torsdagen. På fredagen sken solen och det var sommarvarmt. Härligt!
Fint hemma hos Erik och Tanne.
Vi fick sova hemma hos Tanne och Erik och de hade väldigt fint i sin lägenhet med gamla slitna trämöbler och indiecreddiga bokhyllor ;)
Repa i en källare.
Fredagkvällen spenderade vi först med att repa inför lördagens bröllop och sedan drack vi öl på en trevlig fransk krog.
Bröllop.
På lördagen var det dags för bröllop!  Det var himlans fint. Jag har inte varit på bröllop i hela mitt vuxna liv så det var väldigt spännande. Brudparet var väldigt söta och kära. Såhär fint var det på festen!

Det kändes fint att få en såhär fin handskriven bordsplaceringsskylt. Jag kände inte brudparet men en sånhär liten detalj räcker för att man ska känna sig inkluderad och välkommen.
Fint i bröllopslokalen.
Festen höll på till sena timmar, det var himla mysigt.
Nattåget mot Bollnäs, men vid spöktimmen kliver vi av. :)
På söndagen tog vi det lugnt, hälsade på en av Max kompisar som köpt ett hus utanför stan och klockan fem hoppade vi på nattåget hem. Det tog sju timmar. Vi lyssnade på radiodokumentärer, musik, läste och tittade på Twin Peaks.

Nu är det himla skönt att vara tillbaka på skolan igen! Hann ju inte träffa alla man vill träffa i Göteborg den här gången men nästa gång, då jäklar! :) //E

Inga kommentarer: