2010-03-10

Lyssna på band

64837_258320.jpg (300×400)
(Jag bildgooglade på "bandspelare" och hittade den här bilden på mig själv på sidan 2, sjukt!)

En sak som jag gillade som barn och som jag fortfarande gillar (som jag tror att ni vet) är ju att lyssna på sagoband. F har konstigt nog inga sagoband, eller sagoskivor (modern teknik ni vet), vilket antagligen kommer sig utav att hon har en bärbar dvdspelare istället när hon åker bil (modern teknik ni vet).

Men det är tydligt att hon verkligen gillar att lyssna på sagor när man läser dem för henne, ofta läser jag så länge så jag får ont i halsen! Därför kände jag att sagoband nog skulle passa henne galant, och det är ju bättre än att kolla på film eftersom man:
1. Kan göra andra saker samtidigt, t ex rita.
2. Man får fantisera själv

Sen är ju sagoband bra för då kan hon lyssna på samma saga så många gånger hon bara orkar, istället för att det ska hänga på hur många gånger jag eller hennes päron orkar läsa samma saga. :) Sjävklart kommer ja ju fortsätta läsa högt för henne, det här är bara som ett kompliment.

Hitills har jag bara laddat ner (hosthost) fyra prinsess-sagor, vilket är en total hit. Nu har jag faktiskt köpt en Pippi Longstocking-audiobook från iTunes store. Men den kom utan spår, så jag måste dela upp den själv. //E

2 kommentarer:

malin sa...

Förut när man googlade "stora bullar" så kom det upp en bild på en tjej som heter Isabelle, som jobbade på Anglais förut :D

Nathalie sa...

haha klockrent!