2010-03-05

Konserter, musikaler och lite annat

Vår semester här i stan fortsätter. Igår åkte vi och fyndade lite secondhand kläder i Williamsburg, det var feting som vanligt. Vi avslutade vårt besök där med pizza på "Vinnie's Pizza", som var ett ställe på Bedford ave vi VERKLIGEN kan rekommendera!
Sedan åkte vi till Bleecker street för att gå på konsert med Efterklang. Förbanden var en jättebra kille som spelade amerikansk folk i indietappning med banjo (hjärta!!!) och gitarr. Åh så fint det var. Lite Nick Drake möter Union Station! Efter det var det en kille som skrivit lite sådär härligt konstnärliga konsertsviter, han hade med sig en liten miniorkester och det hela var sannerligen modernt ;) Men vi stod upp under hela de tre långa låtarna, så det var inte direkt njutbart tyvärr.
Men sen var det dags för Efterklang, ett danskt band, och de var helt otroligt bra!! WOHO!

Idag åkte vi till Time Square för att fixa biljetter till broadway, men de öppnade visst inte förrän tre så vi åkte och kollade in Ground Zero (som inte är mycket att se). Sen åkte vi tillbaka och köade och köpte (efter lite om och men) biljetter till Hair!! Medan vi väntade på att det skulle börja tog vi en promenad längst med Hudson river.
Musikalen var fantastiskt härligt måste man säga. Hela ensemblen klädde på ett ställe i showen av sig helt nakna (!) det var något av en chock, men det passade ju helt klart till musikalens tema! :) På slutet av showen bjöd de in folk att dansa på scenen och en kvinna i 60 års åldern gick upp på scenen och ROCKADE JÄRNET! Ska leta reda på video av det sen så ni får se. Alltså. Vi tappade hakan!//E

1 kommentar:

linda sa...

åh! vad fint det låter. och sicket sammanträffande, jag ska ner till London i april och se brodwaycastingen i HAIR!! (: