2010-11-10

Nu börjar luffarlivet

these feet hate socks

Idag är det dags att lämna Tranås och åka hem till Linköping. Där ska jag packa om, boka biljett och gå på kör. Sedan bär det av mot finfina Dalarna för biiirthday weekend, folkmusik, vänner, snö, släkt, partej och galej!! Det kommer bli himla fint. Från och med nu kommer det bli ett himla åkande hit och dit. Luffarlivet är det bästa livet. Typ. :)
Känner mig liiiiite deppig över att jag nu mottagit tre-fyra stycken "tyvärr kommer vi inte gå vidare med din ansökan i rekryteringsprocessen"-mail. Men jag borde ju ska kunna kirra ett jobb på något sätt! Va? Det måste gå!!
Nej nu måste jag packa ihop mina saker och lämna den här fina lägenheten och bege mig ut i snöyran. //E

4 kommentarer:

maohlin sa...

Det går, man måste bara ha tålamod & bestämma sig för att man SKA HA ett jobb. You can do it! jag fortsätter att spana & hör mig för :) Jag brukar ringa till ställen som jag vill jobba på & säga att jag är intresserad av att söka jobb där & höra hur man ska gå tillväga. En del chefer vill bara ha mail & en del vill bara att man ska komma in & lämna cv:t personligen. Om man har ringt innan så har man ju redan fått lite kontakt också. Oooch deet var mitt tip of the daaay (maria montazami)

E L I N sa...

Sv: Du har rätt, man ska aldrig ge upp! Jag ska ringa och jag ska fixa't! TACK för att du finns. :) !!

marielle sa...

jag håller med! gå bara in & fråga. så har jag nu fått mitt drömjobb. äh fy fan det är ta mig fan så jävla underbart & jag fattar det inte! :) bara frågade för jag älskade stället när jag kom in & imorgon provjobbar jag min första dag, nu sitter jag med en 18sidor läxa om CHOKLAD i alla dess former. haha jobbigt liksom. & mitt andra tips är att efter att du givit cv så ring ring ring eller kom in. det måste man. annars är man helt borta på en gång. & om man kan, ska man ringa innan eller bara på något sätt få kontakt så att man sen kan säga eller skriva "hej, det var jag som ringde dig igår" eller liknande. då har man en KONTAKT med människan & då är man genast med i den bättre halvan. :) & som sagt, stavanger är möjligheternas stad, eller något.

Ivana sa...

Förstår att det är jobbigt med avslag men för varje nej kommer man ju närmare ett ja. Förr eller senare lossnar det ska du se!