2010-11-18

Falun fina fina Falun

falun 006
På torsdagskvällen var det rep med Gränslöst och sedan konsert och öl på Magasinet. På fredagen gick jag och hälsade på kusin Agnes och hon, Emma och jag fikade hos Farfar. På kvällen var det partej i kollektivet!
falun 008falun 010falun 013falun 014
falun 015
Festen höll på till småtimmarna så på lördagen var det en trött skara som gick på workshops på morgonen. Efter workshops och soundchecks blev jag kidnappad och bjuden på födelsedagsfika på Focus! :)
falun 019falun 026falun 028falun 029falun 030
På folkmusiknatta träffade jag massavis med goda vänner, blev bjuden på god mat av Gränslöst, gästsjöng och spelade på Gränslösts konsert..
falun 032
… tittade på fantastiska Reasons när de spelade. De kom sedan tvåa i Årets unga folkmusikband! Och vilka vann? JO, ABRA MAKABRA!
falun 036
Folkmusiknatta höll på till efter ett, sedan var det “hem å festa hem å festa” och EPISK efterfest på kollektivet Kräftkvarnen med spel, dans, pasta, prat och allmän gemytlig stämning till klockan sex på morgonen.
falun 040falun 041falun 044falun 046
Jag sov ca 2,5 timme (på en 90 madrass med Sara Parkman) sedan gick jag en promenad i ett grådisigt söndags-Falun. Senare så hade jag och Fredrik Pousette en trevlig födelsedagslunch hemma hos hans mamma och hennes man. På kvällen gick jag och Emma och såg på Micmacs på Smultronstället och hade det jättemys.
falun 048Pfalun 049
På måndagseftermiddagen åkte jag och Farfar och hälsade på Mormor i Rättvik! Himla fint!

På måndagskvällen var det spel och rep och supertrevligt, på tisdagen var det trevligt spel och häng och påhälsning hos Ola och hans lilla familj och slutligen glöggmys med lussebullar och pepparkakor på kollektivet och sedan musikspel och stämsång fram till midnatt. Ni kan ju förstå att jag haft det bra!!! Man kanske också kan förstå att det tog knäcken på mitt imunförsvar? ;) //E

3 kommentarer:

maooohlin sa...

Åh vilken underbar helg! Ser Björn gustavsson där på en bild också ;) Och din vän Fredrik träffade jag på tåget, så jag sa hej. Han tyckte nog att jag var lite knäpp, men det gör väl inget det heller :)

Linda sa...

mmmm. fint!!

Anonym sa...

Låter helt sagolikt!