2012-04-30

Att lura en blivande brud!

DSC_0005

I lördags var det dags! Det stora hemlighetsmakeriet som pågått i flera veckor fick sitt slut när vi drog igång möhippan för Hanna-Karolina.
Möhippan började med en minutiöst planerad skattjakt med 8 hemliga brev, 3 nycklar, kommunistiskt tal, bamseplåster, Selma Lagerlöf, Live-blogg och massa annat spännande. H-K blev SÅ lurad för hennes blivande brudgums svensexa var nämligen samma dag, så hon var så koncentrerad på det och på att han skulle bli lurad, sen så plötsligt, innan hon visste ordet av, så var hon själv indragen i en hippa utan dess like.

DSC_0008DSC_0009DSC_0010

Sista steget i skattjakten var att hon hittade fram till vår inomhuspicknick där vi dukat fram massa gott på golvet och dekorerad med vimplar och massamassa ballonger.

DSC_0023DSC_0022

Så här fin och förvånad var festföremålet.

MålaMåla

Sen så fick hon, tillsammans med oss, skapa en tavla som skulle symbolisera hennes övergång från HKLS till Fru Forell. Mycket vackert blev det.

Sen fortsatte dagen. Vi åkte hem till Hannas underbara lägenhet och drack kaffe och sen kom Kajsa, en make-up-artist, som gjorde H-K extra vacker till kvällen, som vi spenderade på Rådis. Det är ett café bevarat från 50-talet där vi hade middag, vin, lekar och musik. Underbart kul var det!

DSC_0024DSC_0035

Jag var inte den som tog flest kort, så det här var slutet på mina bilder. Men massor med film och bilder kommer finnas för Hanna att titta på och minnas denna dag!

I slutet på natten, på krogen i Söderhamn, sa Hanna till mig med gråten i halsen:
  "Det här är den BÄSTA möhippan jag NÅGONSIN har fått"
Det är bra, för det är den enda du får, gumman. ;)

Nu längtar vi till BRÖLLOPET! //E

1 kommentar:

Ingrid sa...

åhåå, vad fint!