2011-11-28

En helg i Stockholm

Eken
Jag anlände på torsdagskväll och på fredag morgon besökte jag mitt gamla jobb, som ligger mitt emot TV-huset. Jag fick då bevittna TV-ekens icke varande. Den fälldes nämligen natten innan. Folk hade lagt rosor och tänt gravljus på stubben. Ja jösses ja.
Mtg
Sen besökte jag detta flashiga media-hus där jag ska praktisera i vår. Det var ett mycket berikande möte. Mer om det i vår.
Tomte-Latte och saffranssnurran! Mums!
Adventigt fika inmundigades på Espresso House på NK där Amanda jobbar. Supergod tomte-latte (kanel-latte med vispgrädde) och saffranssnäcka.
Öl
Jag mötte även upp Tobbe för en jättemysig veggo-lunch i Hornstull och sen gick vi en kvällspromenad in till stan där jag träffade min brur. Vi köpte biljetter till Tintin och satt sen på ett billigt öl-hak och drack billig öl och samtalade tills filmen började. Filmen var sådär, men det var helt klart en otroligt trevlig kväll.
Passar på! #wheninStorstan
På lördagen åt jag en passa-på-lunch, nämligtvis sushi. Det finns ju ingen sushi i Bollnäs. Så man får ta chansen. Himlans gott var det.
Lussebullsbak hos familjen Martinson! Mys!
Sen åkte jag till Ekerö och fikade med denna hjärnskakade ungmö och hennes släkt och familj. Det var fint och dessutom bakade vi lussebullar som blev jättegoda. Mums-mums-mums.
Skor
På lördagskvällen åt jag indiskt på en liten mysig, "hemlig" restaurant med ovan nämnde bror (det är storebror Olle vi pratar om, ifall ni inte fattade galoppen). Det var galet gott. Övermätta gick vi sedan till the Queens Head på Tegnérgatan där vi sammanstrålade med min fina gamla kollega Moa.

På söndagen gick jag på adventsgudstjänst i bästa kyrkan BK med familjen Martinson och sen hade jag och Linda (med den omskakade hjärnan) en lugn och välbehövlig lunch/fika/prat-stund med tända ljus, glögg och andra förnödenheter.
Hann även under helgen träffa och samtala med min f.d sambo tillika sjuksköterskestudenten Julia! Himla fint.

DET VAR DET HELA ! //E

ps! Ja detta blev en studie i överanvändande av superlativ. Men vissa helger är bara sådana. Det går bra att påpeka alla slarvfel nu, FPF. Tack. ds!

3 kommentarer:

Fredrik P och F sa...

Har inte hittat några stavfel. Kan bero på att jag är dödstrött och mest skummade igenom texterna.

Däremot: http://www.facebook.com/KeepEmOffYourPlate
(Däremot skummade jag inte igenom bilderna.)

E L I N sa...

Sv: Aah, jätteräkan. Brukar aldrig beställa rätter med scampi och sådär men jag hade glömt att det ju är en sån räka på sushin. Ska inte beställa det mer. promizzzz

maohlin sa...

Åh vilken bra helg :)