2010-04-15

Varnar känsliga läsare!

Imorse så skulle jag då börja med mitt nya liv genom att äta mina vitaminer. Först svalde jag min vitamintablett mitt i frukosten och det gick jättefint utan problem. När jag ätit upp frukosten så skulle jag äta min omega 3 tablett, jag köpte en sort som är som små vingummi godisar för bara tanken på att svälja olja eller nått sånt äckligt var bara.. för äckligt. Men det var ett misstag, att tro att något äckligt kan bli godis. "Just a spoon full of sugar makes the medicin go down..." Mary Poppins, you're WRONG!
Direkt jag började tugga på godisen mådde jag illa. Jag svalde och svalde ner med lite apelsinjuice men kände mig direkt illamående. En minut senare kräktes jag. KUL! Huuuääh. Aldrig mer. Men så snart jag kräkts klart mådde jag hur bra som helst igen. Knasigt. Äckligt. Dumt. Nej. Aldrig mer! //E

1 kommentar:

malin sa...

Spännande ändå, att något är så äckligt att man verkligen spyr. Annars brukar man ju bara säga att det är så äckligt, det är ju sällan som man verkligen spyr! Jag inser att jag låter som en 11årig kille just nu, "coooolt meee spyyy jueee"